Ben jij geboeid door deze zonnige appartementen?

Alle appartementen zijn verkocht!

 

Op dit moment zijn alle appartementen van de Schans verkocht. Indien er nog appartementen vrijkomen, zullen wij op basis van de door de geïnteresseerde ingevulde aanmeldingsformulieren, kandidaten benaderen. Zodra er duidelijkheid is omtrent de manier van aanmelden voor de huur appartementen, zullen wij aan de inschrijvers van het totale bestand er een nieuwsbrief uit doen. De bouw van het appartementen complex staat gepland voor de zomer van 2018.

 


 

2 WOONTORENS, 57 KOOPAPPARTEMENTEN

Het plan bestaat uit twee woontorens met ieder 12 verdiepingen, waarvan 57 woningen worden verkocht: naast 2-kamer, 3-kamerappartementen en 4 kamer appartementen zijn er zeer luxe penthouses met maar liefst 3 slaapkamers. Op de eerste etage bevinden zich vier appartementen. De tweede verdieping tot en met de 11e tellen elk vijf appartementen. Bij ieder appartement hoort een op de zon georiënteerd balkon met een oppervlakte van 10 m2. Op de 12e verdieping bevinden zich drie luxe penthouses met een betoverend uitzicht over het water en Ridderkerk.

TYPE A

De hoekappartementen type A zijn heerlijk ruim en licht door de grote raampartijen die tot aan de vloer doorlopen. Deze forse 4-kamer appartementen hebben 3 royale slaapkamers.

TYPE B

In de hoekappartementen type B heb je een fijne, lichte living met uitzicht over de rivieren en aan twee zijden lichtinval en een grote open keuken. Dit 3- kamer appartement
heeft 2 ruime slaapkamers.

TYPE C

Het 2-kamer appartement type C is lekker praktisch ingedeeld met een lichte, bijna vierkante living en één ruime slaapkamer. De berging achter de keuken is ideaal als voorraadkast.

TYPE D

In penthouses type D kunt u al uw woonwensen realiseren met een vorstelijke living,
drie royale slaapkamers en een inloopkast. En natuurlijk een fenomenaal uitzicht!

TYPE E

Penthouse type E maakt niet alleen indruk door de afmetingen maar ook door de speelse living, drie slaapkamers en het dubbele balkon om van het uitzicht te genieten.

 

situatie