Ben jij geboeid door deze zonnige appartementen?

Alle appartementen zijn verkocht!

 

Op dit moment zijn alle appartementen van de Schans verkocht. Indien er nog appartementen vrijkomen, zullen wij op basis van de door de geïnteresseerde ingevulde aanmeldingsformulieren, kandidaten benaderen. Zodra er duidelijkheid is omtrent de manier van aanmelden voor de huur appartementen, zullen wij aan de inschrijvers van het totale bestand er een nieuwsbrief uit doen. De bouw van het appartementen complex staat gepland voor de zomer van 2018.

 


 

WONEN IN EEN INDUSTRIEEL GEBIED

Bijzonder wonen? Dat begint met een bijzondere omgeving. Zoals een historisch industrieel gebied met een wijds uitzicht over water in drie richtingen. Voor de deur de aanlegplaats van de FastFerry (waterbus) met snelle verbindingen naar Rotterdam, Dordrecht en Alblasserdam. Naast de aanlegplaats bevindt zich Paviljoen Struis, waar je kunt wachten op de volgende lijn of genieten van het uitzicht vanaf het restaurant of terras. De ligging van de Schans is zeer centraal ten opzichte van de grote steden en snelwegen, die door de goede verbindingswegen snel bereikbaar zijn. Het centrum van Ridderkerk met alle denkbare voorzieningen is op fietsafstand.

oude fotos

DE HISTORIE
VAN DE SCHANS
BOEIT

Ridderkerk heeft een rijk verleden in de staal- en scheepvaartindustrie. De stad lag dan ook zeer strategisch precies op het punt waar de drie rivieren de Noord, de Lek en de Nieuwe Maas samenkomen. Vanaf 1813 tot in de jaren 80 van de vorige eeuw was dit het domein van stoom, staal en zweet door de diverse roemruchte scheepswerven die hier gevestigd waren. De sporen van dit industriële erfgoed zijn ook nu nog duidelijk zichtbaar en voelbaar in het gebied rond de Schans.